sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Sunnuntain sisustuslöydöt Rellunkulma -verkkokaupasta

Heipodei taasen,

Kirjoittelu on jäänyt jälleen valitettavasti vähemmälle muiden kiireiden "edestä".

Tänään on ollut niin syksyinen ja sateinen sunnuntaipäivä, että ajankuluksi selailin monipuoliseksi sisustuskaupaksi havaitsemaani Rellunkulma.fi kauppaa..

Se on sellainen kauppa mitä tulee selailtua aika paljonkin, tuntuu uusia tuotteita tulevan kivasti heille.. ystäväni vinkkasi tästä aikanaan minulle..

Olen tehnyt paaaljon mielenkiintoisia löytyjä sisustukseen. Ajattelin tehdä ihania poimintoja tähän viestiini tällä kertaa.

3-lokeroinen teelaatikko, ruskeana tai valkoisena

Todella tyylikkään ja yksinkertaisen näköinen teelaatikko, johon saisi hyvin vaikka kuusi eri teemakua lajiteltua, kun laittaisi eri väriset pussit rinnakkain.. eikä ole ihan pienikään eli ei aina tarvitsisi olla täyttämässä...

Väritkin ovat sellaiset mielestäni, että sopivat useampaan sisustukseen.. Tuote löytyy suoraan osoitteesta http://kauppa.rellunkulma.fi/product/2132/teelaatikko-ruskeavalkoinen-3-lokeroa

Isot tekokasvit / -puut
Yhdesä aikaisemmassa viestissäni etsin isoja tekoviherkasveja.. nyt löysin mielestäni todella edullisia tekoviherkasveja.. Mielestäni yleensä samankokoiset on maksanut lähemmäs viittäkymppiä vähintään..

Isoja löytyy näköjään Rellunkulmasta mangopuu, ficus ja limoviikuna.. lisäksi todella upean näköinen metallikannu, jossa auringonkukkia.. voi kun tuollainen piristäisi hämäränä talviaamuna keittiönpöydällä..

Dippi-/salaatti-/herkkukupit alusella..
Aika mielenkiintoisen ja hyvännäköinen tuote tämä..

Noihinhan voisi laittaa vaikka mitä kivaa.. illanistujaisiin dippikasveja, ruokapöytään kurkkusalaattia, pikkelssiä, punajuurisalaattia... Samalla tuo alunen toimisi tarjottimena tai alusena, ei tarvitsisi yksitellen liikutella..

Upeannäköiset juomalasit
Juomalaseja löytyy tällä hetkellä vähän joka sorttia, on halpaa ja kallista.. osalti johtuu siitä, että en ole löytänyt hienoja laseja edullisesti.. kun ei haluaisi mitään kallista merkkiä ostaa.. astianpesukone syö merkkituotteetkin hyvin nopeasti... hyvä syy vaihtaa uusiin.. ;-) merkkituotteilla se vaan käy liian kalliiksi...

Kahta kokoa näyttäisi olevan.. näissähän olisi toiset vaikka ruokalasit ja toiset sitten "paremmat" vaikka illanistujaisiin..

http://kauppa.rellunkulma.fi/category/90/juomalasit--lasisto

Tämmöistäpä tällä kertaa sattui silmään nopealla vilkaisukierroksella.. pitää koittaa keretä katselemaan ajatuksella muitakin sisustuskauppoja läpi..

Ei kommentteja: