sunnuntai 24. elokuuta 2008

Yksinkertainen sisustus on kaunista





Kun katselee kuvia ammattilaisten tekemistä töistä alkaa miettiä, miten joku on voinut tehdä tuon. Salaisuus on kirjaimellisesti yksinkertainen sillä se on yksinkertaisuus!


Sisustus on yksinkertaista


Yksinkertaisuus, yksinkertaisuus, yksinkertaisuus... Tätä voisi hokea, vaikka loppuillan. Kun katsoo huippu sisustajien tekemiä suunnitelmia ja lopputuloksia huomaa, mistä on kyse. Ensimmäinen vinkkini onkin, että teet hyvän suunnitelman ennen varsinaista sisustamista ja apuna kannattaa käyttää kuvia ja muuta materiaalia itseä kiinnostavista sisustuksista.


Paras sisustaminen ammattilaisen suunnittelema ja sinun ideoima


Kun tilaat sisustussuunnittelua muista, että sinä asut talossa ei sisustaja. Sisustajan mielikuvat, elämäntapa ja kaikki muu voi olla täysin erilailla kuin sinulla. Kannattaakin harkita sitä, että tekisi sisustussuunnitelman täysin itse ja antaisi vain ammattilaisen toteuttaa sen. Ammattilaisapua voi myös käyttää siinä, että käyt ammattailaisen kanssa tekemäsi sisustussuunnitelman läpi.


Yhteenveto: Yksinkertaisuus, rytmi, kontrasti


Tärkeimmät asiat sisustamisessa on sisustuksen yksinkertaisuus, haluttuun teemaan sopiva rytmi sekä sopiva kontrasti. Kun nämä palaset kulkevat kimpassa niin sisustus ei voi olla ainakaan täysi fiasko.


Kontrasti ei saa olla liian suuri, mutta liian pieni kontrasti voi ainakin pilata lastenhuoneen ilmeen. Muuten makuuhuoneissa tulisi suosia pientä kontrastia rauhallisuuden korostamiseksi. WC taas on paikka, missä näkee nykyisin todella kirkkaita kontrastieroja - kannattaa kokeilla tai ainakin pistää korvan taakse.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upeita kuvia!

Kontrastia kotona pitää olla, mutta juuri niinkuin sanoit ei liikaa.

Doubles kirjoitti...

ensimmäinen kuvista on eniten mieleeni mutta en välttämättä noin "kliinistä" lopputulosta kotiini haluaisi. Mielenkiinnolla odotan jatkoa blogissasi :)

-S-